Sunday, October 9, 2011

Sweet table contest 2011!


Nu är det dags för Sweet table contest igen! Förra året var jag med och tävlade med mitt dessertbord. Då vann fantastiskt duktiga Debs med sitt vackra dessertbord med tema Snövit. I år är jag inte med och tävlar utan har istället fått äran att sitta i juryn. Tävlingen går alltså ut på att skapa ett dessertbord och sedan skicka en bild till mig! Jag vet ju att det finns enormt många duktiga svenskar därute, så det är bara att sätta igång att skapa det finaste dessertbordet någonsin!


Såhär går det till
- Skicka en högupplöst bild (helst en översiktsbild på hela bordet) till linda@callmecupcake.se senast den 9:e december. Bifoga även en länk där man kan hitta resterande bilder på dessertbordet(t.ex. blogg, facebook, flickr). Märk mailet med "Sweet table contest".

- Alla får delta förutom de som jobbar professionellt som t.ex. bröllopsplanerare, festfixare eller med bakverkscatering.

Mer information om tävlingen finns på Sweet table contests hemsida, på facebook eller på twitter. Kontakta mig på linda@callmecupcake.se om du undrar något.


Sweet Table Contest
In English:
Time to get creative and crafty again! Sweet table contest has launched once again, and this time it has gone international!
This year I'm proud to be the Swedish jury.

For your country's jury member, please look here.
If your country is not represented, please read this.


No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 The Cupcake Fairy