Thursday, June 16, 2011

Rustic pink dessert table!

En dag för inte så längesedan fick jag för mig att jag skulle göra ett dessertbord. Sådana idéer brukar jag få ganska så plötsligt (även om jag tänker på tårtor, dessertbord eller andra slags bakverk mest hela tiden) och då känner jag att jag bara måste få det gjort. Oftast blir det då helt oplanerat och impulsivt, men det är nog bara att acceptera att det är så jag funkar. Det är då det blir bäst! Jag önskar att jag var lite bättre på att planera och lägga upp min tid på ett bra sätt. Nu måste jag, för jag har tagit mig an ett projekt som är så stort att ni inte anar!

Nog om det. På bordet står en blåbärstårta med hemmagjord blåbärssylt, lemon curd och marängfrosting, citronmacarons, chokladmacarons, chokladcupcakes, maränger och lemonad. Jag fick även äran att ha med mitt bord på dessertbordsdrottningen Amy Atlas blogg!


In English:
One day, not too long ago, I suddenly felt a strong urge to create a dessert table. I usually get these ideas out of the blue (even if I think about cakes, cupcakes or dessert tables almost around the clock) but when I get them I try to act on them. I'm very impulsive when it comes to baking or creating something, and I feel like I just have to do it right now. Maybe I should just accept the fact that that's how I work. I just wish I was better at planning and using my time well. Now I have to, because I have such a big project on my hands, you have no idea!

Enough about that. On this table I'm serving blueberry cake with homemade blueberry jam, lemon curd and meringue frosting, chocolate macarons, lemon macarons, chocolate cupcakes, meringues and lemonade. I also had the great honor of having my table featured at Amy Atlas blog!


No comments:

Post a Comment

 

Copyright 2013 The Cupcake Fairy